ПРЕЗИДЕНТ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАСТИЧНИХ реконструктивних і естетичних ХІРУРГІВ

Головна  •  Послуги  •  Пластика сосків (корекція соска, ареоли)
Пластика грудей

Пластика сосків (корекція соска, ареоли)

в одного з кращих пластичних хірургів в м. Київ/Відень (Австрія) - Андрія Леонідовича Харькова

Пластика сосків є поширеною процедурою, операція досить проста, тому проводиться частіше під місцевою анестезією. Націлена на виправлення зовнішніх дефектів, таких як: втягнутий сосок (виникає, коли у пацієнтів внутрішні м’язи сильніше зовнішніх, виправляється шляхом відновлення м’язового балансу), занадто великий сосок в зв’язку з генетичними особливостями, грудним вигодовуванням, віковими змінами (виправляється за рахунок обрізання надлишку шкіри), недостатній діаметр соска (проблема вирішується за допомогою трансплантації), збільшені чи зменшення ареоли (частина пофарбованої ділянки навколо соска вирізається).

Корекція сосків затребувана не тільки у жінок, але і у чоловіків. Однак, причини звернення до пластичного хірурга в таких випадках кардинально різняться: жінки прагнуть відкоригувати зовнішній вигляд, або відновити можливість грудного вигодовування, чоловіки ж частіше виправляють наслідки травм.
Зазвичай така пластична операція є частиною комплексу маммопластики (корекція розміру або форми грудей), але може бути і самостійною процедурою.

Тривалість операції:  біля 2 годин
РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ПЕРІОД:  Близько 2 тижнів до зняття швів
Визначити точну вартість операції

Страхуємо від можливих післяопераційних ускладнень

Часті питання про Пластика сосків (корекція соска, ареоли)

Види корекції сосків

Вибір варіанту корекції в разі запалих сосків залежить від того, чи збирається пацієнтка в майбутньому годувати грудьми, оскільки один з методів призводить до порушення прохідності молочних проток. Крім цього, можна провести збільшення сосків, зберігши прохідність, шляхом видалення стягуючі сполучної тканини.

Зменшення сосків також може бути зроблено декількома способами: видалення тільки верхньої частини соска, видалення всього соска з поверненням на місце тільки його верхньої частини. Варто зазначити, що такі маніпуляції однозначно призводять до неможливості годувати грудьми в подальшому.
Прояв гінекомастії у чоловіків коригується за допомогою ліпосакції і мастопексії, а також шляхом відсікання крайових ділянок ареол.

Зменшення ареоли є різновидом процедур по її пластиці. Ареола може бути збільшена, може бути змінено її положення.

Для чого застосовується процедура? її особливості

Коригувальні операції зі зміни розміру або форми сосків проводять у разі:

  • асиметрія розташування сосків вроджена, або придбана після невдалої пластики; </ li>
  • розтягнуті ареоли, нерівні контури сосків, зайвий діаметр ареол; </ li>
  • втягнуті або, навпаки, надмірно виступаючі соски; </ li>
  • дефект соска, що приводить до затруднення в процесі вигодовування; </ li>
  • пошкодження грудей після травми, невдалої операції або відновлення після лікування раку хірургічним шляхом. </ Li>
    </ Ul>
    Крім естетичної складової, причинами операції стають психологічні проблеми через незадоволення власною зовнішністю. Найбільш поширеним дефектом є втягнуті соски. Причин виникнення цього багато:

    • вроджена вада; </ li>
    • грудне годування; </ li>
    • носіння невідповідної натільної білизни; </ li>
    • рак молочних залоз; </ li>
    • абсцес; </ li>
    • мастит. </ Li>
      </ Ul>
      Залежно від того, чому саме утворився цей дефект, вибирається і методика лікування. Може бути проведена корекція розміру і форми (будь-які операції для відновлення необхідної форми соска і ареоли), або ж виконано формування ареоли на іншому місці (частіше проводиться при відновленні молочної залози цілком, видаленої при лікуванні ракової пухлини).

Попередня консультація

Індивідуальна консультація з пластичним хірургом необхідна для того, щоб визначити характер наявної проблеми, що дасть можливість вибрати найбільш підходящий варіант коригування.

Крім цього, приступаючи до підготовки, лікарю необхідно отримати повну інформацію про перенесені вами захворюваннях, наявності у вас медикаментозної алергії, хронічних хвороб. Відмовe від збільшення або іншj] корекції сосків можна отримати під час вагітності або грудного вигодовування, при цукровому діабеті, онкології, доброякісних пухлинах грудей.

Підготовка до операції


     
  • Необхідно завчасно здати запропоновані аналізи (кров, флюорографія), крім пластичного хірурга отримати консультацію терапевта і анестезіолога.
     
  • За тиждень до операції виключити препарати, що порушують згортання крові.

Післяопераційний період

Післяопераційний період у середньому триває близько 2 тижнів, поки не зійде набряк і не будуть зняті шви.
Швидкому загоєнню сприяє носіння комфортноъ підтримуючої білизни, сон на спині, відсутність ванни (щоб не намочити шви), варто утриматися від сауни і лазні. Стандартно – уникати істотних фізичних навантажень.

РИЗИКИ І МОЖЛИВІ УСКЛАДНЕННЯ

Освіта гематом навколо місць розрізів, які зазвичай самі проходять за 7-9 днів. Можлива поява нагноєння в місцях накладення швів. Протягом 2-3 місяців змінюється чутливість сосків. Але все це незначна ціна за відмінний зовнішній вигляд!.

Вартість процедури

Ціна процедури повністю залежить від обраного хірургом виду і від бажаного пацієнтом кінцевого результату. Вже на індивідуальній консультації досвідчений лікар дасть рекомендацію щодо вибору найбільш підходящої методики, яка додасть максимально привабливу форму, розповість про майбутню операцію, пояснить, що потрібно робити під час реабілітаційного періоду після операції по пластиці сосків.

Запишіться на
Консультацію до Андрія Леонідовича Харькова
Мої досягнення
14620
Успішних операції
26 років
практики
10 клінік
в різних країнах світу
21
ліцензія
77
наукових публікацій
Гарантія
Конфіденційності та безпеки

3D МОДЕЛЮВАННЯ ГРУДЕЙ

photo

Унікальне 3D моделювання майбутнього результату операції на апараті Vectra 3D XT дозволяє Вам, разом з лікарем підібрати максимально природний, натуральний та органічний результат пластики грудей (змінюючи форму і розмір згідно Ваших побажань)

Моделювання проходить на очній консультації, де Ви маєте можливість проговорити з лікарем всі побажання щодо бажаного результату. По закінченню процедури, вам підготують повну презентацію до та після коррекції.

photo
Відгуки

Віктория (Видалення імплантів / пластика сосків)

10.06.2019

Я була пацієнтом цієї клініки, крім того в ній прооперували ще дві мої близькі подруги і результатами ми не просто задоволені, а в захваті. Крім того всі наші знайомі, які хочуть зробити якісь пластичні зміни, беруть у нас координати з бажанням піти тільки до Харькова. Перша думка, у мене теж склалася неоднозначна, можливо його зайва строгість,, але я суджу по результату і причому не по одному. Я сама людина занадто гаряча по натурі і іноді поспішаю з висновками... Я дуже вдячна А.Л. і його команді за результат.

Златослава (Збільшення грудей)

12.12.2012

Андрій Леонідович, спасибі, що зробили груди моєї мрії! Просто величезне людське спасибі!

loading

Персоналізований підхід до пацієнта дозволяє нам організувати он-лайн консультацію і визначити точний об’єм хірургічного втручання на основі представленої діагностики та досліджень, продемонструвати результати «до та після» по подібним операціям, визначити індивідуальні потреби та побажання.

КОНСУЛЬТАЦІЯ ОНЛАЙН

У випадку, якщо їхати/летіти в Київ/Відень Вам далеко чи
у Вас доволі щільний робочий графік й немає
вільного часу: Запишіться на онлайн-консультацію

ЦІНА ПЛАСТИКИ ГРУДЕЙ

loading

Пластичні операції з корекції форми та об’єму грудей – одні із найпопулярніших в сучасній хірургії. Попри це, вибір пацієнтки повинен бути на користь досвіду лікаря, його постійного навчання і удосконалення навиків та методик.

Враховуючи факт, що більша половина звернень до пластичних хірургів в Україні визначена необхідністю проведення вторинної операції, так званої «secondary procedure», при визначенні з лікарем пацієнтка повинна бути вкрай вибірковою та повністю інформованою.

Приймаючи настільки важливе рішення, як зміна об’єму чи корекція форми грудей – уважно аналізуйте вартість операції в проекції можливих ускладнень від непрофесійного виконання.