ПРЕЗИДЕНТ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ПЛАСТИЧНИХ реконструктивних і естетичних ХІРУРГІВ

Головна  •  Послуги  •  Хейлопластика (пластика губ)
Пластика обличчя та шиї

Хейлопластика (пластика губ)

в одного з кращих пластичних хірургів в м. Київ/Відень (Австрія) - Андрія Леонідовича Харькова

Дивитись відео про хірурга

Хейлопластика (або пластика губ) – це частина пластичної хірургії, спрямована на надання губам бажаного об’єму і коригування форми у фронтальній та бічних проекціях, сенс якої полягає в скороченні відстані між носом (його основою) і верхньою губою. В результаті проведення такої контурної пластичної операції пацієнт отримує симетричні, привабливі, рельєфні губи.

Контурна пластика губ, крім їх збільшення, націлена на усунення явно виражених вроджених або набутих дефектів: «заяча губа», рубцева деформація, мікростомія, наслідки травм. Процедура може бути ін’єкційною або інцизійною. У першому випадку форма губ змінюється шляхом введення під шкіру одного з наповнювачів (філлера на основі гіалуронової кислоти, колагену, підшкірного жиру самого пацієнта – ліпофілинг губ). Коригування форми губ за допомогою філерів, які підбираються індивідуально під кожного пацієнта, використовується тільки для поліпшення зовнішніх параметрів, дає швидкий результат, але має тимчасовий ефект. Якщо ви прагнете до отримання максимально привабливого результату на тривалий час, слід звернутися до інцизійного методу. Це хірургічне втручання передбачає нівелювання вроджених дефектів декількома варіантами (Corner Lift, Кессельринг, Булхорн, V-Y пластика).

Тривалість операції:  становить приблизно 45 хвилин.
Період відновлення:  5-6 днів до зникнення видимих гематом і зняття швів, близько місяця для остаточної оцінки результату.
Визначити точну вартість операції

Страхуємо від можливих післяопераційних ускладнень

Часті питання про Хейлопластика (пластика губ)

Види хейлопластики

Corner Lift – кращий варіант для корекції наслідків вікових змін при опущенні куточків рота. Шляхом висічення шкірної ділянки і слизової над верхньою губою вдається домогтися ефекту на тривалий період.

Кессельринг – надання губам бажаного обсягу без застосування імплантатів. Підходить для пацієнтів з дуже тонкою слизовою, яка може бути пошкоджена при інших видах пластики губ. Полягає в акуратному надрізі над лінією губ і невеликому підвороті облямівки.

Булхорн – зменшення відстані від основи носа до верхньої губи шляхом видалення зайвої тканини. Основною перевагою контурної пластики “Булхорн” є відсутність видимих ​​рубців і шрамів.

V-Y пластика – довічний ефект об’єму і ідеальної форми, який отримують за допомогою здійснення невеликих надрізів у формі літери V, що зшиваються в Y-образній формі з виведенням назовні ділянки внутрішньої поверхні губи. Мінімальний період відновлення, можливість приховати шрами або інші наявні видимі дефекти робить такий вид хейлопластики дуже популярним, про що можна судити за численними позитивними відгуками.

Для чого застосовується процедура? її особливості

Хейлопластика – це процедура, що застосовується в разі, коли необхідно домогтися симетричності губ, їх збільшення або відкоригувати форму, нейтралізувати дію гравітації, позбутися від зрощених куточків і мімічних зморшок, виправити наслідки травми або вроджені дефекти. До такої контурної пластики вдаються при недостатній наповненості тканини, великій відстані між основою носа і верхньою губою.

Однак, у проведенні операції хірург може відмовити в разі індивідуальної непереносимості препаратів, задіяних в ході контурної пластики (зокрема Булхорн), наявності захворювань серцево-судинної системи, поганому згортанні крові, інфекційних захворюваннях, психічних розладах.

Особливістю даної процедури є можливість вибору пацієнтом виду анестезії при простих операціях.

Попередня консультація

Індивідуальна консультація необхідна для ознайомлення хірурга з історією хвороби пацієнта, з наявністю у нього алергічних реакцій, перенесених травм або вроджених дефектів, для оцінки масштабу майбутнього хірургічного втручання. З урахуванням особливостей вашого обличчя і бажаного результату лікар підбере необхідний метод проведення хейлопластики (Булхорн, Кессельринг або V-Y пластика), пояснить особливості її здійснення, розповість про тривалість самої процедури і періоду відновлення.

Підготовка до операції

За 3 тижні до проведення контурної пластики здається ряд необхідних аналізів, проводиться прийом протигерпетичних препаратів за призначенням лікаря. За 10 днів варто відмовитися від куріння і прийому аспіриновмістних препаратів. За тиждень необхідно виключити вплив на губи скрабів. При виборі місцевої анестезії необхідний прийом їжі перед процедурою, при загальному наркозі – відмова від їжі за 8 годин до операції.

Післяопераційний період

Операція передбачає перебування пацієнта в стаціонарі протягом декількох годин після проведення процедури. Вже через 5 днів можливе повернення до звичайного життя, проте, перші 2-3 тижні бажано виключити прийом твердої їжі і активні заняття спортом, відмовитися від відвідування лазні і сауни, не зловживати засмагою.

РИЗИКИ І МОЖЛИВІ УСКЛАДНЕННЯ

При зверненні до професійного пластичного хірурга ризик ускладнення після операції мінімальний, але можливе короткочасне підвищення температури, поява алергії.

Що впливає на вартість процедури

Контурна пластика губ в Києві має різну ціну в залежності від масштабу майбутньої операції, який лікар оцінює напередодні під час проведення індивідуальної консультації. Ціна на даний різновид пластики в Києві і інших містах залежить також від індивідуальних особливостей пацієнта. При виборі клініки варто звертати увагу на відгуки її пацієнтів.

Запишіться на
Консультацію до Андрія Леонідовича Харькова
Мої досягнення
14620
Успішних операції
26 років
практики
10 клінік
в різних країнах світу
21
ліцензія
77
наукових публікацій
Гарантія
Конфіденційності та безпеки

3D МОДЕЛЮВАННЯ ФОРМИ ОБЛИЧЧЯ

photo

Унікальне 3D моделювання майбутнього результату операції на апараті Vectra 3D XT дозволяє Вам, разом з лікарем підібрати максимально природний, натуральний та органічний результат пластики обличчя (змінюючи форму і розмір згідно індивідуальних пропорцій обличчя)

Моделювання проходить на очній консультації, де Ви маєте можливість проговорити з лікарем всі побажання щодо бажаного результату. По закінченню процедури, вам підготують повну презентацію до та після коррекції.

photo
Відгуки

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/krast/md-kharkov.com.ua/www/wp-content/themes/surgeon/operation-head.php on line 692
loading

Персоналізований підхід до пацієнта дозволяє нам організувати он-лайн консультацію і визначити точний об’єм хірургічного втручання на основі представленої діагностики та досліджень, продемонструвати результати «до та після» по подібним операціям, визначити індивідуальні потреби та побажання.

КОНСУЛЬТАЦІЯ ОНЛАЙН

У випадку, якщо їхати/летіти в Київ/Відень Вам далеко чи
у Вас доволі щільний робочий графік й немає
вільного часу: Запишіться на онлайн-консультацію

ЦІНА ОПЕРАЦІЇ НА ОБЛИЧЧІ

loading

Пластичні операції на обличчі – одні із найбільш складних по хірургічному функціоналу і технікам оперування в індивідуальному підборі оптимального поєднання різних об’ємів корекцій для досягнення неоперованого вигляду пацієнта. Саме тому, вибір має бути на користь досвіду, постійного навчання доктора та вдосконалення навичок і методик.

Враховуючи той факт, що більше половини звернень до пластичних хірургів в Україні визначені необхідністю проведення вторинної операції, так званої «secondary procedure», при визначенні з лікарем пацієнт повинен бути вкрай вибірковим та повністю інформованим.

Приймаючи настільки важливе рішення, як зміна форм чи корекція зовнішності – уважно аналізуйте вартість операції в проекції можливих ускладнень від непрофесійного виконання.

Виберіть потрібну операцію: